Υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Δελφών - Ε.Π. - Δελφών (Παναγιωτόπουλος Αθ.)



------------------------------------------------------------

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ανακοινώνεται ότι ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος Λουκάς Αναγνωστόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις προσεχείς εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με το Συνδυασμό "Ανανεωτική Δύναμη" Δήμου Δελφών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Παναγιωτόπουλο.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/03/blog-post_28.html
------------------------------------------------------------

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
 ------------------------------------------------------------

ΚΟΤΣΑΝΟΥ-ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Φίλες, Φίλοι
Οι Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, θα καθορίσουν την πορεία του Δήμου Δελφών, για την επόμενη πενταετία.
Καθημερινή διαπίστωση δική μου αλλά και πολλών νέων ανθρώπων γύρω μου, είναι ότι ζούμε σε έναν τόπο προικισμένο, κι ωστόσο υπάρχουν πολλές ανεκμετάλλευτες πτυχές του.
Τα ισχυρά χαρακτηριστικά αυτού του Δήμου, θα πρέπει κατά την οπτική μου, να συνδυαστούν με τρόπο ώστε όλοι οι τομείς οικονομίας του τόπου μας να επωφελούνται και να αναδεικνύονται.
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει μεταξύ άλλων, ο Καλλικρατικός Δήμος Δελφών, να επιδιώξει να εφαρμόσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο διοίκησης, εκμεταλλευόμενος ευκαιρίες χρηματοδοτήσεων, προβολής, αξιοποιώντας το εύρος του ανθρώπινου δυναμικού, δημιουργώντας προϋποθέσεις απασχόλησης αλλά και ένα πλαίσιο προστασίας και για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Εμείς, ως πολίτες αυτού του Δήμου, έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε την ΝΕΑ ομάδα που καλύτερα θα διεκδικήσει τα παραπάνω , και θα φέρει το Δήμο πιο κοντά μας, με ανθρώπινο πρόσωπο.
Πιστεύω, ότι οι θέσεις του Θανάση Παναγιωτόπουλου με εκφράζουν, κι έτσι αποδέχτηκα το κάλεσμά του να συμμετάσχω στην «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ» ως υποψήφια σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Δελφών.
…Σχετικά με εμένα
Κόρη του Δήμου και της Φωτεινής Κοτσάνου, γεννήθηκα το 1980 και μεγάλωσα στην Κίρρα. Αποφοίτησα από το Λύκειο Ιτέας για να σπουδάσω στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Ως φοιτήτρια, μπήκα στον επαγγελματικό στίβο, υπηρετώντας τον τουρισμό, σε καταξιωμένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Δελφών.
Μετεγγράφηκα στο αντίστοιχο τμήμα του ΤΕΙ Λαμίας, από όπου και πήρα πτυχίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Για δεκαπέντε χρόνια εργάστηκα ως Υπεύθυνη Υποδοχής, Κρατήσεων, Πωλήσεων. Σήμερα, είμαι Υπεύθυνη Λειτουργίας Τουριστικού Γραφείου Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης στην Άμφισσα και παράλληλα ολοκληρώνω το Μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Τουρισμού στο ΕΑΠ.
Μιλώ Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης στον τουρισμό, εργάστηκα και ως εκπαιδεύτρια ΑΜΕΑ στον Τουριστικό τομέα.
Ü Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρισσού από το 2010
ü Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Χρισσού (2010)
ü Μέλος του ΔΡΑΤΤΕ (Δράση για τον Τουρισμό και την Τουριστική Εκπαίδευση)
ü Μέλος της Μικτής Χορωδίας Ιτέας «Ο ΟΡΦΕΑΣ» (1991 – 1995)
ü Μέλος του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Ιτέας (1989-1993)
Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Ρομβοτσάνο, έχουμε δυο γιους, τον εννιάχρονο Λουκά και τον εξάχρονο Δήμο και ζούμε μόνιμα από το 2003 στο Χρισσό Φωκίδας.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4911.html
------------------------------------------------------------

ΤΣΑΠΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Φίλες και φίλοι, τι άλλο θα μπορούσα να δώσω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, από την βαθειά μου πίστη ότι τα παιδιά μας θα μοιραστούν ένα καλύτερο μέλλον;
Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμμετάσχω στον Συνδυασμό «Ανανεωτική Δύναμη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Παναγιωτόπουλο.

Λίγα λόγια για την  επαγγελματική μου σταδιοδρομία
α) 1983-1989 Εργάστηκα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού  τομέα σε διοικητικές θέσεις
β) 1989-2010 Εργάστηκα ως υποδιευθυντής και μετέπειτα διευθυντής στα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και σε άλλες τουριστικές μονάδες του Ε.Ο.Τ. και της Ε.Τ. Α.ΔΑΕ.. Στο διάστημα αυτό παρακολούθησα πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για θέματα διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων.
Γ) 2004-2006 Διετέλεσα σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού με θέμα τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Την ίδια περίοδο ήμουν και μέλος της επιτροπής του Ο.Τ.Ε Κ. για τα επαγγέλματα βουνού.
Είμαι παντρεμένος με την Δημοσιογράφο-Συγγραφέα Πέπη Σκαρλή και έχω έναν γίό τον Ιωάννη-Απόλλωνα.

Με εκτίμηση
Θανάσης Τσαπλαρής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9771.html