Υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Δελφών - Ε.Π. - Άμφισσας (Παναγιωτόπουλος Αθ.)



------------------------------------------------------------
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
 ------------------------------------------------------------
ΒΑΚΛΑΪΔΗ-ΒΥΝΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 
  ------------------------------------------------------------

ΒΑΡΚΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Το πρόσωπο του κ. Παναγιωτόπουλου είχε καθοριστική σημασία στην απόφασή μου να τον στηρίξω. Έχουμε συνεργαστεί την τελευταία τριετία σε μείζονος και ήσσονος σημασίας θέματα. Είναι άνθρωπος που τον διέπουν αξίες και αρχές. Έχει ήθος, αγάπη για την πόλη και την περιοχή, ακόρεστη όρεξη για δουλειά, μεθοδικότητα και οργάνωση.
Καταφέραμε μέσα στην δυσκολότερη οικονομική και αναδιαρθρωτική θητεία για την τοπική αυτοδιοίκηση να σταθούμε στο πλευρό των συνδημοτών μας, στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς παίρνοντας ριζοσπαστικές αποφάσεις. Θέσαμε λίθους στα θεμέλια της υγιούς αυτοδιοίκησης αλλά απομένουν πολλοί αγώνες ακόμη.
Για τους λόγους αυτούς τάσσομαι στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Παναγιωτόπουλου και ζητώ τη στήριξη των δημοτών μας για μια νέα και δημιουργική πορεία στον Δήμο Δελφών.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9745.html
 ------------------------------------------------------------

ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ 
 ------------------------------------------------------------

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
 ------------------------------------------------------------

ΖΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

Αγαπημένοι φίλοι, φίλες, 
σε μια προσπάθεια και από μέρους μου, να κάνουμε αυτή την περιοχη καλύτερη για εμάς και τις οικογένειές μας και να δώσουμε το ερέθισμα σε νέους ανθρώπους να γυρίσουν πίσω, να δουλέψουν, να δημιουργήσουν, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δελφών με τον συνδυασμό του Θανάση Παναγιωτόπουλου "Ανανεωτική Δύναμη"!

Αργύρης Ζωμένος
Μαθηματικός

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1469.html
 ------------------------------------------------------------

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
 ------------------------------------------------------------

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

«Σε μια εποχή που έχουν χαθεί στοιχειώδεις παροχές Υγείας και Παιδείας 
ο Δήμος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, θέτοντας ένα διεκδικητικό πλαίσιο. Με τον κ. Παναγιωτόπουλο συμφωνήσαμε σε βασικά θέματα αρχών για το ρόλο που μπορεί να παίξει η αυτοδιοίκηση στις πολιτικές που επηρεάζουν το βιοτικό μας επίπεδο.
Επιπλέον, ο συνδυασμός που καταρτίζει είναι καθολικά ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός, ενώ η διαφορά του είναι εμφανής, για όποιον καλοπροαίρετα μελετά τα δεδομένα.
Αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να επιλέξω τη συγκεκριμένη συνεργασία. 
Ευχαριστώ δημόσια όλους τους φίλους που με στήριξαν στις δυο προηγούμενες εκλογικές μάχες και εύχομαι καλό και τίμιο αγώνα σε όλους». 

Λίγα λόγια ακόμα 
Επιπλέον ο κ. Καραγιάννης στις βουλευτικές εκλογές κατέγραψε ένα από τα υψηλότερα ρεκόρ υποψηφίων των ΑΝΕΛ σε εθνικό επίπεδο, λαμβάνοντας 1496 σταυρούς, αριθμό πολύ υψηλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κ. Παπαθανασίου με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έλαβε 2140 σταυρούς, ενώ η κ. Μαδρέκα εκλέχθηκε βουλευτής με 2489 ψήφους.
Σε πολιτικό επίπεδο μετά την κάθοδο του με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ τήρησε μια έντονη πολιτική παρουσία με συνεχείς παρεμβάσεις, ερωτήσεις που προώθησε στη Βουλή και αρθρογραφία στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ πολλές από τις πολιτικές του δράσεις έχουν φιλοξενηθεί και από την εφημερίδα μας. Μερικές από τις πιο σημαντικές του παρεμβάσεις αφορούν φλέγοντα θέματα του νομού, όπως το Νοσοκομείο, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, τα Κέντρα Υγείας Ιτέας και Λιδωρικίου, τους απολυμένους εργαζόμενους του Δήμου, την αποκατάσταση των ζημιών του Ελαιώνα και την πλήρη αποζημίωση των πληγέντων και άλλα.
Επίσης, στη δημοτική του πορεία ασχολήθηκε με την Α/θμια Εκπαίδευση και προσπάθησε να προωθήσει πολλά σοβαρά προβλήματα στους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της καθημερινότητας των πολιτών.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_11.html
 ------------------------------------------------------------

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
 ------------------------------------------------------------

ΚΟΡΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 
 ------------------------------------------------------------

ΚΟΡΔΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 

Αργύριος Κορδάς του Ιωάννη 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Εκλογικής Περιφέρειας Άμφισσας

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7727.html
 ------------------------------------------------------------

ΚΡΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ 
 ------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ 

Διαισθανόμενος τις ανάγκες του τόπου που ζω και εργάζομαι αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο πλευρό του Θανάση Παναγιωτόπουλου, με το συνδυασμό «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών», σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. 

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Κυριακίδη

Γεννημένος στο Βόρειο Καύκασο της Ρωσίας το 1966 από Έλληνες γονείς με καταγωγή από την Τραπεζούντα και το Κάρς. Στην ηλικία 16 χρονών κατόπιν εξετάσεων εισάγεται στην Ιατρική Σχολή «Ι.Π.Παβλοβ» του Πανεπιστημίου Λένινγκραντ. Το 1992 στην ηλικία 25 χρονών, ήδη κάτοχος ειδικότητας Χειρουργός – Ενδοσκόπος, έρχεται για μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του. Δίνει εξετάσεις στο ΔΙΚΑΤΣΑ το 1992, αποκτώντας αντίστοιχο Ελληνικό Δίπλωμα Ιατρού και κάνει την Υπηρεσία Υπαίθρου στην Άνδρο το 1993-1994. Το 1995 με 2000 ειδικεύεται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αττικής στο αντικείμενο Γενικής Χειρουργικής. Κατά την διάρκεια της ειδικότητας βραβεύεται με 4 βραβεία Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, το 1997, 1998 και το 2000. Το 2000 κατόπιν εξετάσεων αποκτά Τίτλο Ειδικότητας Γενικού Χειρουργού και 2000-2001 κάνει 1 χρόνο εξειδίκευση στην Εντατικολογία και το 2010 -6 μήνες εξειδίκευση στην Ενδοσκοπική Χειρουργική. Την στρατιωτική του θητεία την υπηρέτησε το 1989 στο Σοβιετικό Πολεμικό Ναυτικό (Στόλος Βαλτικής Θάλασσας) και το 2004 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού στην Άρτα. Το Σεπτέμβρη του 2001 διορίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και τον ίδιο χρόνο γίνεται Δημότης Άμφισσας μαζί με την οικογένεια του. Είναι Διδάκτορας Ιατρικών Επιστημόνων Πανεπιστημίου Αγίας Πετρούπολης, συγγραφέας άνω των 250 επιστημονικών εργασιών που δημοσιεύονται και ανακοινώνονται σε Διεθνή και Ελληνικά περιοδικά, βιβλία, Συνέδρια κ.τ.λ. Ο Αλέξανδρος Κυριακίδης είναι παλιός αθλητής στίβου με διακρίσεις στο Πανεπιστήμιο Αγίας Πετρούπολης και στο Νομό Κυκλάδων, μέχρι το 2010 ήταν ενεργός σκακιστής , μέλος της Σκακιστικής ομάδας της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας με επιτυχίες στα Πρωταθλήματα Στερεάς Ελλάδας και στην Α Εθνική κατηγορία. Είναι μέλος Ιατρικού Συλλόγου Φωκίδας, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας. Ο Αλέξανδρος Κυριακίδης είναι παντρεμένος με την Νάδια Αντωνίσκης και έχει 2 γιούς , τον Βλαδίμηρο, 19 χρονών, φοιτητή Ιατρικής και τον Σέργιο, 16 χρονών, μαθητή Β΄ Λυκείου.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_10.html
 ------------------------------------------------------------

ΛΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
 ------------------------------------------------------------

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ–ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 

Μετά από πολύ σκέψη αλλά και αίσθηση βαθιάς ευθύνης, αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά, στο κάλεσμα του Θανάση Παναγιωτόπουλου, αφήνοντας στην άκρη γκρίνια και μιζέρια και αποφασίζοντας να εκτεθώ στη κρίση των συμπολιτών μου. Είναι γνωστό πως μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, αντίθετα υπάρχουν χρόνια συσσωρευμένα προβλήματα. Το συμβόλαιο τιμής που υπογράφω με όσους συμπολίτες μου με κρίνουν ικανή να παλέψω για το δίκιο του ανώνυμου και του μη προνομιούχου συμπολίτη μας, είναι πως δεσμεύομαι δημόσια, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι ανάχωμα, στη ρουσφετολογία, στον νεποτισμό και στην αλαζονεία της εξουσίας. Ελπίζοντας να με τιμήσετε με την επιλογή σας, δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τη πρόοδο αυτού του τόπου και την θετική διαχείριση των όποιων προβλημάτων ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μου. 
Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1966 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, είμαι κόρη μεταναστών, με καταγωγή από τους Δελφούς και το Γαλαξίδι, όπου και το 1991 εγκαταστάθηκα μόνιμα στον Άγιο Γεώργιο Άμφισσας. Έχω τελειώσει τη Γαλλική Ακαδημία Αθηνών, και επίσης γνωρίζω την Αγγλική γλώσσα. Από το 1991-2012 εργάσθηκα στο Υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα στα Αρχαιολογικά Μουσεία των Δελφών και της Άμφισσας. Είμαι παντρεμένη με τον ιερέα Δημήτριο Θεοφίλου με τον οποίο έχω τρία παιδιά. Με διακρίνουν οι οικολογικές και κοινωνικές ευαισθησίες και το ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά και ιστορικά στοιχεία που απαρτίζουν την ταυτότητα της Φωκίδας. Μέσα από την εκλογή μου ως δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Δελφών με το συνδυασμό του Θανάση Παναγιωτόπουλου, ευελπιστώ να προσφέρω ότι μπορώ περισσότερο στη προσπάθεια, αυτός ο τόπος να πάει μπροστά και να απαγκιστρωθεί, από αγκυλώσεις του παρελθόντος.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8962.html
 ------------------------------------------------------------

Γιάννης Νικηφ. Πάλλας Υποψήφιος 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
(Π.Ε ΑΜΦΙΣΣΑΣ) 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Γεννήθηκε το 1966. Κατάγεται από την Αγόριανη (Επτάλοφος) Παρνασσού, κατοικεί και εργάζεται στην Άμφισσα. Έχει δύο κόρες 16 και 11ετών. 
· Είναι Πτυχιούχος των ΤΕΙ της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. 
· Έχει συμμετάσχει σε Σεμινάρια άνω των εξακοσίων (600) ωρών σε θέματα Διοίκησης, διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, πωλήσεων, εμπορίας και διαφήμισης καθώς και διαχείρισης κληροδοτημάτων. Τελείωσε το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Άμφισσας το 1983. Γνωρίζει Αγγλικά. · Εργάζεται από το 2006 ως Διευθυντής στο Γηροκομείο Άμφισσας (ΝΠΙΔ). Από το 1994 έως το 2006 εργάστηκε ως ανώτερο στέλεχος Πωλήσεων στην Coca cola Πατρών από την οποία αποχώρησε το 2006 οικειοθελώς και ενώ ασκούσε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων για τρία χρόνια. 
· Η διαδρομή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 1995 και από τότε έχει εκλεγεί Κοινοτικός Σύμβουλος 1995-1998, μέλος του Συμβουλίου περιοχής Γραβιάς (Δήμοι Γραβιάς, Καλλιέων και Παρνασσού) 1995-1998, Πρόεδρος Τα.Σ. Επταλόφου και Δ.Σ. Δ. Παρνασσού 2003-2006, Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Παρνασσού 2007-2010, Αντιδήμαρχος το 2008, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής Δ.Παρνασσού 2003-2008. 
· Έχει εκλεγεί δύο φορές στο Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Φωκίδας και ήταν μέλος της Γ.Σ. της ΚΕΔΚΕ 2003-2010. Από το 2007 μέχρι το 2010 ήταν μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. 
· Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε συμμετάσχει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Χειμάρα λαμβάνοντας 1800 σταυρούς και δεν εκλέχθηκε λόγω του εκλογικού Νόμου. 
· Στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ της ΑΝ.ΦΩ (2005-2009) και του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ανεξαρτησιογώνων Ουσιών Φωκίδας (2005-2011) καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού(2008-2010) ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ Φωκίδας. 
· Κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ ως εκπρόσωπος των φοιτητών του ΤΕΙ Πάτρας. Την ίδια περίοδο ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΤΕΙ Πατρών ως εκπρόσωπος των σπουδαστών. 
· Έχει λάβει μέρος σε πολλές ημερίδες και διαλέξεις, πολλές φορές και ως εισηγητής για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, περιβάλλοντος, τουρισμού, κοινωνικών δομών και εθελοντισμού. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί πολλά άρθρα του στον τοπικό και περιφερειακό τύπο που αφορούσαν στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον Τουρισμό, τον Αθλητισμό και τον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3006.html
 ------------------------------------------------------------

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
 ------------------------------------------------------------

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 

Παναγιώτης Ευθυμίου Παύλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ε.Π. Άμφισσας
Με το Συνδυασμό "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών"
και επικεφαλής τον Θανάση Παναγιωτόπουλο.

Συνταξιούχος του Πυροσβεστικού Σώματος.
Πρόεδρος επί σειρά ετών του Α.Σ. Μυωνία 
και Μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Αναρτήθηκε από Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών στις 12:12 μ.μ.

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8727.html
 ------------------------------------------------------------

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 
 ------------------------------------------------------------

ΣΑΝΙΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

Αγαπητοί συμπολίτες 
Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που το όραμα, ήταν στάση ζωής. 
Από παιδί συμμετείχα στη συλλογή σπάνιων λαογραφικών αντικειμένων μαζί με τον αείμνηστο πατέρα μου Δημήτρη Σανιδά με σκοπό τη δημιουργία ενός λαογραφικού μουσείου που θα υπενθύμιζε στις νεότερες γενιές ότι ο τόπος μας αγωνίστηκε μέσα από την απλή καθημερινή ζωή των ανθρώπων του μόχθου για να κρατηθεί ζωντανός και να προχωρήσει στον χρόνο. 
Κι έτσι, η ενασχόληση με την παράδοση έγινε αγάπη. 
Η αγάπη χρέος... και το χρέος αγωνία για την ενίσχυση και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 
Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Αθανασίου Παναγιωτόπουλου να κατέλθω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό « Ανανεωτική Δύναμη», γιατί θαυμάζω την εντιμότητα και το ήθος του επικεφαλής, αλλά κυρίως την ευαισθητοποίηση του σε πολιτιστικά θέματα τα οποία έχουν τη δύναμη να προάγουν την καθημερινότητα, σε έναν αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης των πολιτών με την ανάδειξη και την ορθή εκμετάλλευση τους. 
Με την ευχή ότι η τοπική κοινωνία ανταποκρίνεται στα οράματα που περνούν στη σφαίρα της αλήθειας.... Σας ευχαριστώ! 

Παρασκευή Σανιδά