Υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Δελφών - Ε.Π. - Γαλαξιδίου (Παναγιωτόπουλος Αθ.)



------------------------------------------------------------
 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
------------------------------------------------------------
 ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Αξιότιμοι ψηφοφόροι του Δήμου Δελφών Συνεργάτες,
Φίλες και Φίλοι
Πριν μερικές εβδομάδες, ο Κος Παναγιωτόπουλος μου ζήτησε να συνεργαστώ μαζί του συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Ενότητα Γαλαξειδίου. Μελετώντας τις προγραμματικές δηλώσεις του, συζητώντας μαζί του και θέλοντας να προσφέρω στο Δήμο την εμπειρία μου σε θέματα που αφορούν την Παιδεία, την Πρόνοια και την Υγεία, αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια αυτή. Πιστεύω ακράδαντα στην αυτόνομη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις και χρίσματα κομματικών οργάνων, στην ομαδική προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και σε εποικοδομητικές συνεργασίες, ανεξαρτήτως πολιτικών προσδιορισμών και κομματικών ταυτοτήτων, στην αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού που βασίζεται στην αντικειμενική αξιολόγηση και όχι στην "υστερόβουλη γνωριμία" και ρουσφετολογία και κυρίως στην ελεύθερη και αδέσμευτη ανθρώπινη βούληση.
 Αθηνά ΚΑΜΜΕΝΟΥ
 Γαλαξείδι

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html
------------------------------------------------------------
 ΚΑΡΑΔΗΜΑ–ΝΤΟΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
------------------------------------------------------------
 ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Έχοντας 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 4 εκ των οποίων ως Αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου, αποφάσισα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, να συμμετέχω στο Συνδυασμό "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" και στο πλευρό του Θανάση Παναγιωτόπουλου γιατί συγκλίνω με τις αρχές και το πρόγραμμά του.
Χαράλαμπος Κατσακούλας

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2327.html
------------------------------------------------------------

ΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Με γνώμονα την ανανέωση των προσώπων και τον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιακών μονάδων του Δήμου Δελφών για ομοιόμορφη αντιμετώπιση των προβλημάτων αδιακρίτως, όπως επαγγέλλεται ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος, προσχωρώ στο συνδυασμό του για την ΔΕ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ. Τα πρώτα δύσκολα χρόνια του “Καλλικράτη” μέχρι και σήμερα μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του, τόσο με την ιδιότητα του Προέδρου ΔΣ, όσο και με τη συνεχή ανταλλαγή απόψεων επί Νομικών και Διοικητικών θεμάτων προς την κατεύθυνση της λυσιτελούς αντιμετώπισης των προβλημάτων σχηματίζοντας μια άριστη εικόνα.Λυπάμαι γενικώς για την αδυναμία καθόδου σε ενιαίο ψηφοδέλτιο όπως είχαμε πράξει με το συντεταγμένο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κ. Ν. Φουσέκη που αποτελούσε κόσμημα για την αυτοδιοίκηση από πλευράς στελεχών.

Με τιμή
Γεώργιος Χαρ. Νάκος
Αντιναύαρχος ΛΣ (ΕΑ)

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_657.html
------------------------------------------------------------
ΤΣΟΝΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες, Φίλοι και Φίλες
Με μεγάλη χαρά και τιμή δέχτηκα τη πρόταση του κ. Αθανασίου Παναγιωτόπουλου να συμμετέχω στον συνδυασμό του, "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" και στη προσπάθεια του για ένα καλύτερο αύριο του δήμου μας!

Μαθηματικός
Αθανάσιος Τσονάκας

http://andidelfon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_22.html